Najave

 
 

Vijesti

Objavljeno Petak, 13 Prosinac 2019 12:46

Pomorski fakultet objavljuje Poziv na testiranje

Sukladno odluci Dekana o raspisivanju javnog natječaja i natječaju objavljenom dana 6. prosinca 2019. u službenom glasilu „Narodne novine" broj 119/2019. i na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, na internet stranicama Pomorskog fakulteta u Splitu dana 5. prosinca 2019., te u dnevnom listu „24 sata" dana 7. prosinca 2019., objavljuje se

 

POZIV NA TESTIRANJE

 

Više detalja u dokumentu u privitku.

Objavljeno Petak, 13 Prosinac 2019 10:38

Rang lista za Erasmus+ mobilnosti nastavnog i nenastavnog osoblja

Povjerenstvo za rangiranje kandidata donijelo je odluku o rang listi za mobilnost osoblja na temelju Erasmus+ natječaja.


Odluka se nalazi u dokumentu u privitku.

Attachments:
Download this file (rang lista prosinac 2019.pdf)rang lista prosinac 2019.pdf[ ]101 Kb
Objavljeno Utorak, 10 Prosinac 2019 08:25

Otvoren IV. krug dodjele državnih stipendija u STEM područjima znanosti

Obavještavaju se studenti da je 10. prosinca 2019. otvoren IV. krug dodjele državnih stipendija u STEM područjima znanosti za akademsku godinu 2019./2020.

Opširnije...
Objavljeno Ponedjeljak, 09 Prosinac 2019 12:56

Koncert filmske glazbe „S/UMAS goes Hollywood“ za Dječji dom Maestral

Ansambl za suvremenu glazbu S/UMAS u suradnji s Umjetničkom akademijom u Splitu, Sveučilištem u Splitu i Sveučilištem Sjever u Varaždinu organizira koncert filmske glazbe humanitarnog karaktera pod nazivom „S/UMAS goes Hollywood" 13. prosinca s početkom u 19.30 sati u amfiteatru Doma mladih u Splitu.

 

Opširnije...
Objavljeno Ponedjeljak, 09 Prosinac 2019 12:19

Nastupno predavanje - dr. sc. Vice Mihanović

Dr. sc. Vice Mihanović održat će nastupno predavanje za izbor u znanstveno-nastavno zvanje docent u znanstvenom području tehničkih znanosti, polju tehnologija prometa i transporta, 11. prosinca (srijeda) 2019. godine u 12:10 sati u amfiteatru A1.2 u sjedištu Fakulteta, Ruđera Boškovića 37.

 

Tema nastupnog predavanja je "Ekonomski učinci pomorskog prometa i transporta u funkciji gospodarskog razvoja".

 

Više detalja u privitku.

 
Objavljeno Ponedjeljak, 09 Prosinac 2019 12:16

Nastupno predavanje - dr. sc. Luka Vukić

Dr. sc. Luka Vukić održat će nastupno predavanje za izbor u znanstveno-nastavno zvanje docent u znanstvenom području tehničkih znanosti, polju tehnologija prometa i transporta, grani pomorski i riječni promet na Zavodu za menadžment pomorskih tehnologija 11. prosinca (srijeda) 2019. godine u 11:20 sati u amfiteatru A1.2 u sjedištu Fakulteta, Ruđera Boškovića 37.

 

Tema nastupnog predavanja je "Utjecaj eksternih troškova na izbor prometnog pravca".

 

Više detalja u privitku.

 
Attachments:
Download this file (Nastupno predavanje - Luka Vukic.pdf)Nastupno predavanje - Luka Vukic.pdf[ ]164 Kb
Objavljeno Ponedjeljak, 09 Prosinac 2019 09:54

Humanitarna akcija "Ljubav na djelu - i ti si dio mene"

ljubavnadjelu 62424 Sveučilište u Splitu, u suradnji s Caritasom splitsko-makarske nadbiskupije, Studentskim centrom i Studentskim zborom organizira Veliku humanitarnu akciju unutar cijelog Sveučilišta u Splitu pod nazivom "Ljubav na djelu - i ti si dio mene" kojom želi uljepšati blagdansko vrijeme onima koji nemaju i koje život nije mazio.

 

Ovom akcijom će se prikupljati prehrambene namirnice (nekvarljive) u zatvorenoj ambalaži (šećer, brašno, ulje, riža, tjestenina, grah, ječam, suhomesnati proizvodi, itd.) i higijenske potrepštine (deterdžent, sapun, šampon, dječje pelene, itd.), a sve kako bi barem na trenutak izmamili osmijeh na lice onima koji ga nemaju.

 

Akcija će se odvijati u razdoblju od 10.12. - 17.12. na način da se u postavljene kutije (dvije) koji će biti u atriju Fakulteta doniraju potrepštine.

Objavljeno Ponedjeljak, 09 Prosinac 2019 09:00

Problem s mailom - javiti se računalnoj službi

Studenti koji imaju problema s elektroničkom poštom (mailom) na pfst.hr domeni potrebno je da se jave u računalnu službu fakulteta (sobe 220 i 221).

Romaldo Singolo

Objavljeno Četvrtak, 05 Prosinac 2019 17:55

Povodom obilježavanja Dana hrvatskog pomorstva i unutarnje plovidbe studentima Pomorskog fakulteta u Splitu dodjeljene stipendije

Održana je svečana dodjela stipendija studentima Pomorskog fakulteta u Splitu, koje je ministar mora, prometa i infrastrukture, Oleg Butković dodjelio najboljim studentima na prigodnoj svečanosti u amfiteatru Pomorskog fakulteta u Splitu. U okviru dodjele stipendija, ministar Butković sa suradnicima, obišao je i novi objekt u sklopu fakultetske zgrade u kojemu je instalirana najsuvremenija oprema za simuliranje realnih uvjeta na moru.

 

Nakon toga održana je i Svečana akademija u hotelu Le Méridien Lav, na kojoj je ministar Butković dodijelio nagrade i priznanja svima koji su dali poseban doprinos razvoju pomorstva i unutarnje plovidbe u Republici Hrvatskoj. Tom prilikom je uručena nagrada za doprinos pomorskom obrazovanju i znanosti izv. prof. dr. sc. Ivanu Komaru s Pomorskog fakulteta u Splitu.

 

Više informacija i galeriju slika možete pronaći na web stranicama MMPI i na portalu DALMACIJA danas.

Objavljeno Četvrtak, 05 Prosinac 2019 09:00

Sveučilište u Splitu - Pomorski fakultet raspisuje NATJEČAJ

Natječaj se nalazi u dokumentu u privitku.

 
Attachments:
Download this file (PFST natjecaj - prosinac 2019.pdf)PFST natjecaj - prosinac 2019.pdf[ ]87 Kb
Prikazi sve

KALENDAR