Najave

Mali svjetionik za velike ljude - Zlatko Pisac - Lučka kapetanija Split

I ove godine projekt Mali svjetionik za velike ljude organizira izbor za najboljeg radnika. Kandidat je i Zlatko Pisac, dugogodišnji djelatnik Lučke kapetanije Split.

 

Evo što su rekli o gospodinu Zlatku u jednoj od pristiglih prijava:

"Čovjek za kojeg ne postoji radno vrijeme i koji se svakom klijentu, bilo njegovom ili od drugih kolega posvećuje kao da je tu “preko veze”. Ponekad mi bude neugodno zamoliti za jedno pitanje, a gospodin Zlatko se uvijek diže od posla i riješi problem ma koliki bio. Dotle ide priča sa susretljivosti tog čovjeka da pomorci više ne idu “na Kapetaniju” nego ” do Zlatka”. On je puka suprotnost svim svojim kolegama u Kapetaniji Split, a i velikoj većini zaposlenika u hrvatskom javnom servisu. I zbog toga smatram da bi simbolična nagrada za najboljeg radnika trebala pripasti najboljem među radnicima javnog sektora kojeg sam upoznao. Hvala.

 

Koliko god ljudi čeka u redu za “samo jedno pitanje ili papir”  Zlatko sve sasluša i svima udovolji. Želio bi u svom poslu biti kao on, a i da njegovi ostali kolege uče od njega. Svi koji su ga jednom susreli oduševljeni su uslugom iako samo navikli da prava na informacije i usluge javnog servisa moramo čekati i za njih moliti, kod Zlatka je sve nevjerojatno efikasno i stječe se dojam da radi i posao od svojih manje radišnih kolega."

 

O načinu glasovanja pročitajte na stranicama projekta: https://www.malisvjetionik.hr/glasaj/

 

Ukoliko do sada niste susreli ili ne poznajete gospodina Zlatka, na linku je i kratki video o njemu: https://www.malisvjetionik.hr/zlatko-pisac/