Najave

AIESEC Split prima nove članove

AIESEC Split, lokalni odbor najveće studentske organizacije u svijetu, prima nove članove! Pozivamo sve studentice i studente da nam se pridruže i učine prvi korak prema stjecanju novih iskustava, razvijanju svojih potencijala i poboljšavanju sebe i zajednice.

 

AIESEC je najveća međunarodna studentska organizacija s ciljem pomaganja mladima da otkriju i razviju svoj potencijal. AIESEC ima organizacijsku strukturu kao prava tvrtka te je podijeljen na funkcije poput marketinga, financija, talent management i slično. AIESEC vodi program međunarodne razmjene pomoću kojeg pruža iskustvo stručne ili volonterske prakse u inozemstvu, no organizira i projekte poput jezičnih radionica i projekt s ciljem promocije turizma u Dalmaciji. Radom na takvim projektima se usavršavaju mnoge vještine, a najviše rada u timu i project managementa.

 

Kroz članstvo se nude brojne dodatne prilike, kao što su sudjelovanje u organizaciji različitih konferencija, stjecanje novih poznanstava te putovanja diljem Hrvatske i svijeta. Sudjelovanje u AIESEC-u pomaže studentima da stečeno znanje primijene u praksi te da dodatno usavrše svoje vještine.

 

Prijave traju do 30.06.2020., a prijaviti se možete ovdje: https://bit.ly/ukljuci-se. Za više informacija možete se javiti na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .