Najave

Obavijest o dodjeli državnih STEM stipendija

Obavještavaju se svi redoviti studenti sveučilišnih preddiplomskih studija da će Ministarstvo znanosti i obrazovanja, u svrhu provedbe dodjele državnih STEM stipendija u akademskoj godini 2020./2021., u ponedjeljak, 2. studenog 2020. godine uputiti obavijest s uputama za provjeru podataka.

 

Provjera podataka trajat će od ponedjeljka, 2. studenog 2020. godine od 8:00 sati, do subote, 7. studenog 2020. godine do 8:00 sati.

 

Studenti ispravnost svojih podataka o broju ECTS-a i prosjeku ocjena, odnosno rezultatu državne mature, provjeravaju na poveznici https://stemstipendije.mzo.hr/. U navedenu aplikaciju studenti se prijavljuju putem vlastitog AAI@EduHr elektroničkog identiteta.

 

Ukoliko nisu ispravno navedeni podaci o rezultatima državne mature, potrebno se obratiti Ministarstvu znanosti i obrazovanja na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

 

Ukoliko studenti primijete da njihovi podaci o broju ECTS bodova i prosjeku ocjena u aplikaciji nisu ispravni, potrebno se javiti koordinatorici za STEM stipendije u sobu 211.

 

Ako podaci ne budu ispravljeni do subote 7. studenog 2020. do 8:00 sati, u obzir će se uzeti podaci koji su navedeni u aplikaciji, te će Povjerenstvo za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti na temelju tih podataka izraditi rang-liste.

 

Ukoliko student na svoju adresu elektroničke pošte unutar sustava AAI@EduHr iz nekog razloga ne zaprimi predmetnu obavijest, napominjemo kako ona nije preduvjet za konkuriranje za državnu STEM stipendiju te svi studenti, neovisno o zaprimanju e-maila, mogu od ponedjeljka 2. studenog 2020. godine od 8:00 sati, svoje podatke provjeriti na poveznici: https://stemstipendije.mzo.hr/.

 

Za sve ostale informacije studenti se mogu obratiti koordinatorici za STEM stipendije u sobu 211 ili Ministarstvu znanosti i obrazovanja na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .