Najave

Otvoren V. krug dodjele državnih STEM stipendija

Obavještavaju se studenti da je 15. veljače 2021. objavljena rang-lista studenata (V. krug) koji su ostvarili pravo na državnu STEM stipendiju za akademsku godinu 2020./2021.

 

Studenti koji su ostvarili pravo na državnu STEM stipendiju obavijest će dobiti na adresu elektroničke pošte. Zaprimanje e-poruke nije preduvjet za ostvarivanje prava na državnu STEM stipendiju te svi studenti, neovisno o zaprimanju predmetne obavijesti, mogu svoje podatke provjeriti na poveznici https://stemstipendije.mzo.hr/.

 

Ako student koji je ostvario pravo na državnu STEM stipendiju želi prihvatiti stipendiju, nužno je da do subote, 20. veljače 2021. godine, do 12 sati na poveznici https://stemstipendije.mzo.hr/, kojoj pristupa prijavom sa svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom, označi izjave koje prethode prihvaćanju Uvjeta stipendiranja, prihvati Uvjete stipendiranja te upiše svoj IBAN žiro-računa. Prihvaćanje uvjeta stipendiranja smatra se činom sklapanja ugovora.

 

Ako u navedenome roku student ne prihvati Uvjete stipendiranja, smatrat će se da ne prihvaća državnu stipendiju te će obavijest o ostvarivanju prava na državnu stipendiju dobiti sljedeći student na rang-listi ispod praga do ispunjenja kvote.

 

Sve vezano za stipendije možete redovito pratiti na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja, mrežnoj stranici projekta http://stem.mzo.hr/ te službenoj Facebook stranici Državne STEM stipendije.

 

Za sve ostale informacije možete se obratiti u sobu 211 ili Ministarstvu znanosti i obrazovanja na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .