Najave

Zavodi, katedre i studiji

 

Titula   Ime      Zvanje      E-mail     
ZAVOD ZA POMORSKU NAUTIKU
Predstojnik dr. sc. Zvonimir Lušić izvanredni profesor Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Voditelj studija   Dean Sumić, mag. ing. predavač Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

ZAVOD ZA BRODOSTROJARSTVO
Predstojnik dr. sc. Tina Perić docent Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Voditelj studija

  Branko Lalić, mag. ing. predavač Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

ZAVOD ZA POMORSKE ELEKTROTEHNIČKE I INFORMATIČKE TEHNOLOGIJE

Predstojnik dr. sc. Maja Krčum docent Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Voditelj studija dr. sc. Petar Matić docent Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

ZAVOD ZA MENADŽMENT POMORSKIH TEHNOLOGIJA
Predstojnik dr. sc. Vinko Vidučić redoviti profesor Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Voditelj studija za Pomorski menadžment dr. sc. Ivan Peronja docent Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Voditelj studija za Pomorske 

tehnologije jahti i marina

dr. sc. Andrea Russo docent Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Katedra za Pomorski menadžment
Šef katedre dr. sc Eli Marušić

docent

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Katedra za Pomorske tehnologije jahti i marina
Šef katedre dr. sc. Mila Nadrljanski redoviti profesor Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

Vojno pomorstvo
Voditelj studija dr. sc. Merica Slišković izvanredni profesor Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

Katedra za opće i zajedničke predmete
Šef katedre: dr. sc. Nikola Mandić docent Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

Katedra za strane jezike
Šef katedre: dr. sc. Adelija Čulić Viskota viši predavač Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.