Pretraga
enJezik
Pristupačnost

Dodijeljene Nagrade za znanost Sveučilišta u Splitu za 2023. godinu

Dodijeljene Nagrade za znanost Sveučilišta u Splitu za 2023. godinu

Svečana dodjela Nagrade za znanost Sveučilišta u Splitu za 2023. godinu najproduktivnijim znanstvenicima čiji je rad značajno pridonio vidljivosti i prepoznatljivosti našeg Sveučilišta, održana je u utorak, 13. veljače u vijećnici Rektorata.

Ukupno je nagrađeno 20 znanstvenika koji su odabrani na način da je sukladno znanstvenoj produktivnosti u 2022. godini trenutno zaposlenih znanstvenika na Sveučilištu u Splitu.

Uz prof. dr. sc. Dragana Ljutića, rektora Sveučilišta u Splitu, prorektora prof. dr. sc. Bosiljke Britvić Vetme, prof. dr. sc. Nikole Koceić-Bilana, prof. dr. sc. Igora Jerkovića i prof. dr. sc. Nikše Jajca, svečanosti su nazočili i prof. dr. sc. Ivica Puljak, gradonačelnik Grada Splita, Stipe Čogelja, zamjenik splitsko-dalmatinskog župana, pročelnica Ureda rektora Ivana Pletković, voditeljica Odjela za financijsko poslovanje i računovodstvo Jelena Hrga, čelnici sastavnica našeg Sveučilišta, prodekani, obitelji, prijatelji i kolege današnjih laureata.

Prisutnima su se obratili rektor Ljutić i gradonačelnik Puljak te zamjenik župana Čogelja, dok je u ime nagrađenih zahvalio prof. dr. sc. Dragan Poljak s FESB-a.
Za izvrstan glazbeni program svečanosti zaslužan je student 2. godine Umjetničke akademije Sveučilišta u Splitu Viktor Galuf - violina, dok je svečanost moderirala Rita Aničić, studentica studija Komunikacija i mediji.

Laureati sa našeg Fakulteta su izv. prof. dr. sc. Ivan Peronja u području društvenih znanosti te izv. prof. dr. sc. Joško Šoda u području tehničkih znanosti.

Čestitamo!

Na stranicama Sveučilišta možete pronaći opširnije informacije i galeriju slika.

Galerija

Ciljevi
Industrija, inovacije i infrastruktura
Vezane vijesti