Pretraga
enJezik
Pristupačnost

Kick-off meeting projekta MICROMET

Kick-off meeting projekta MICROMET

Dana 15. siječnja 2023. godine održan je kick-off sastanak projekta Micro-qualifications in seafarers' education and training – MICROMET.

Sveučilište u Zadru u projektu sudjeluje kao koordinator projekta sa sljedećim partnerima: University of Split (Hrvatska), Universitat Politecnica de Catalunya (Španjolska), Mediterranean Maritime Research and Training Centre Coop. Soc. Ltd. (Malta), Uniwersytet Morski w Gdyni (Poljska). Tankerska plovidba d.d. je pridruženi partner u projektu.

Ovaj projekt financiran je iz programa Erasmus+ - Ključna aktivnost 2 za područje visokog obrazovanja. Projektne aktivnosti će se provoditi od 1. prosinca 2023. do 31. svibnja 2026.

Cilj sastanka, koji je održan online, bio je predstaviti projekt, projektne aktivnosti, očekivane rezultate i načine diseminacije, kako bi se osiguralo razumijevanje uloge partnera u projektu i dogovorilo početak zajedničkog rada. Na sastanku su sudjelovali svi članovi projektnih timova s partnerskih institucija. Sastanak je vodila koordinatorica projekta, doc. dr. sc. Ana Gundić, a na sastanku su sudjelovali i ostali članovi projektnog tima s Pomorskog fakulteta u Splitu: doc. dr. sc. Zaloa Sanchez Varela, doc. dr. sc. Ivica Skoko, prof. dr. sc. Anita Gudelj i doc. dr. sc. Zdeslav Jurić.

Vezane vijesti